10 Μαΐ 2011

Συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Δήμαρχο Λέσβου

Συναντήσεις με τους συλλόγους ο «Χρούσος» και τον αντίστοιχο των Ανεμωτιανών Αθήνας (σ.σ. εννοεί την Οργανωτική Επιτροπή της Συνάντησης), είχε ο Δήμαρχος Δ. Βουνάτσος (σ.σ. την Πέμπτη 5/5/2011). Του έθεσαν διάφορα ζητήματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα, που αφορούν τις περιοχές τους.

... ενώ ο σύλλογος των Ανεμωτιανών (σ.σ. η Οργανωτική Επιτροπή της Συνάντησης) αναφέρθηκε στην αλλαγή του πεπαλαιωμένου υδρευτικού δικτύου με αμιαντοσωλήνες.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, το πρόβλημα των αμιαντοσωλήνων το αντιμετωπίζουν πολλοί οικισμοί σε ολόκληρο το νησί. Θα πρέπει, όμως, να βρεθούν χρήματα, ώστε να προχωρήσουν τα έργα της αντικατάστασής τους.

Σε ότι αφορά την Ανεμώτια, πιθανόν μαζί με το έργο της compact μονάδας βιολογικού που έχει μπει σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, να ενταχθεί ανάλογη μονάδα επεξεργασίας νερού, αυτό, όμως, θα μελετηθεί στη συνέχεια.

από την εφημ.  Δημοκράτης, 10/5/2011


Σχόλιο μας:

"Θα πρέπει να βρεθούν χρήματα"... αναφέρει ο κ. Δήμαρχος... Προφανώς η μετά η υγεία των κατοίκων μπορεί να περιμένει. Ευτυχώς που το πρόβλημα με τους σωλήνες ύδρευσης ευτυχώς δεν αφορά όλο το δίκτυο παρά μόνο την αρχική ένωση με το υδραγωγείο...

Βέβαια ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε και για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου και την διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: