21 Μαρ 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2011

Ν. Σμύρνη, 16/03/2011


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά από πρωτοβουλία χωριανών απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους Φορείς της Ανεμώτιας (Συλλόγους κ.λπ.) και σε κάθε συγχωριανό μας ατομικά, όπου και να βρίσκεται, με σκοπό την συμμετοχή τους σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου σε χώρο που θα γνωστοποιηθεί σε νεώτερη ανακοίνωσή μας (upd: διαβάστε ΕΔΩ το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας.
Σκοπός της συνάντησης θα είναι η ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού μας και η ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυσή τους, καθώς επίσης και για τα καινούργια δεδομένα που έχουν προκύψει στη Τοπική Αυτοδιοίκηση (Καλλικράτης).

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη !!!


Η ανωτέρω πρόσκληση υπογράφεται εκτός των άλλων, από :

- Σύσσωμο το τριμελές Τοπικό Συμβούλιο Ανεμότιας (κ.κ. Χατζηδιάκου-Καφετζή Ευανθία, Χυδεριώτη Κύριλλο και Καπετάνιου Γεωργία),
- εκ μέρους του ΓΠΣ Ατρόμητου Ανεμώτιας από τον Πρόεδρο του κ. Ηλία Χονδρό,
- το Δ.Σ. του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ανεμότιας (έδρα Ανεμώτια),
- τον πρόεδρο του Γεωργικού Συνεταιρισμού Ανεμότιας κ. Μητρέλλο Σπύρο
- εκ μέρους του Συλλόγου Αλογάδων Ανεμότιας από τον Πρόεδρο του κ. Καστρινέλλη Παναγιώτη,
- εκ μέρους του Συνεταιρισμού Γυναικών Ανεμότιας από την Πρόεδρο του κα. Μητρέλλου Αθανασία,
- την Εκκλησιαστική Επιτροπή Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος κ.κ. Πρόδρομος Χατζημήτρος, Παπαδόπουλος Ιγνάτιος.Την ανωτέρω πρωτοβουλία συνυπογράφουν ο Μορφωτικός Σύλλογος Ανεμωτισίων Λέσβου (έδρα Ν. Σμύρνη) και φυσικά η Επιτροπή Δημοτών Τ.Κ. Ανεμώτιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: