29 Δεκ 2009

Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των αιτημάτων μας

Επικοινωνήσαμε σήμερα τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Καλλονής κ. Φαναραδέλλη.
Ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε θετικά όσο αναφορά τα αιτήματά μας και μας είπε χαρακτηριστικά: « … αυτά που αναφέρετε μπορούν να γίνουν, μόνο δύο από αυτά δεν είναι υπευθυνότητα του Δήμου, το ελαιοτριβείο και το τυροκομείο... ».

Επίσης ο κ. Φαναραδέλλης, μας διαβεβαίωσε ότι θα απαντήσει και γραπτώς στην επιστολή μας και μας κάλεσε στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά τα προβλήματα του χωριού μας.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε και με τον Μητροπολίτη Μηθύμνης κ. Χρυσόστομο, ο οποίος μας δήλωσε πως δεν υπάρχει διαθέσιμος ιερέας προκειμένου να τοποθετηθεί στο χωριό μας. Σχετικά με την συντήρηση του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος αλλά και τις παλαιές εικόνες που υπάρχουν σε αυτή μας είπε: «με το που έλαβα την επιστολή σας, επικοινώνησα με τον πατέρα Συμεών, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον Ιερό Ναό της Ανεμώτιας. Μου δήλωσε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος συντήρησης των εικόνων…».

Επικοινωνήσαμε και με τον πατέρα Συμεών ο οποίος μας είπε μεταξύ άλλων: «..έχω έρθει σε επικοινωνία με τον ιερέα του Σκαλοχωρίου προκειμένου να καταβάλουμε προσπάθειες έτσι ώστε να λειτουργούμε εναλλάξ τις Κυριακές στο χωριό. Τουλάχιστον 2 με 3 Κυριακές…. ».

Τέλος, ο κ. Χρυσόστομος μας δήλωσε ότι δεν προτίθεται να απαντήσει εγγράφως στην επιστολή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: