14 Δεκ 2009

" Τα Δηκτικά ", 12 Δεκεμβρίου 2009

Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με το ενδιαφέρον της η κ. Χρηστίδου. Στη στήλη "Τα Δηκτικά" γράφει:

Ανεμότια (1)
Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την άμεση απάντηση του νομάρχη Λέσβου, Παύλου Βογιατζή, στην επιστολή τους, που υπογράφεται από δεκάδες άλλους κατοίκους της Ανεμότιας, δηλώνουν οι συντάκτες της, Ντάρας Κώστας και Μητρέλλος Γιώργος. Ωστόσο, εκφράζουν την απογοήτευσή τους από τη στάση του δημάρχου Καλλονής, Δημήτρη Φαναραδέλλη, που όπως υποστηρίζουν δεν έδειξε καμμία απολύτως ανταπόκριση στα αιτήματά τους.

Ανεμότια (2)
Μάλιστα, στο μπλογκ της Ανεμότιας (http://anemotia.blogspot.com) και αναφερόμενοι στη δήλωση του κ. Φαναραδέλλη ότι ορισμένα από αυτά τα αιτήματα δεν έχουν διατυπωθεί ποτέ στο δήμο, απαντούν: «Eίναι ευχή μας να μην προλαβαίνουν να διατυπώνονται ποτέ τα αιτήματά μας, γιατί οι δημοτικές υπηρεσίες θα έχουν ήδη φροντίσει γι’ αυτά.» Χθες νωρίς το μεσημέρι, που προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον κ. Φαναραδέλλη προκειμένου να έχουμε μια απάντησή του, δεν τα καταφέραμε.

Ανεμότια (3)
Πάντως, όπως μας ενημέρωσαν οι συντάκτες της επιστολής, μετά από την πρόσκληση που τους έγινε από τον κ. Βογιατζή για περαιτέρω συζήτηση, θα φροντίσουν να κλείσουν ένα ραντεβού με το νομάρχη στο γραφείο του, αμέσως μετά τις γιορτές.


Β.Χρηστίδου, από τη στήλη "Τα Δηκτικά" της εφημ. "Εμπρός", 12/12/2009 (http://www.emprosnet.gr/Archly/?EntityID=0b214626-dcb5-49cb-ad10-ec664a3d7c2a)





Δεν υπάρχουν σχόλια: