6 Φεβ 2019

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ανεμώτιας επέδωσε στον αντιδήμαρχο Λέσβου υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής

Aντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας συναντήθηκε σήμερα με τον αντιδήμαρχο Κώστα Κατσαρό όπου του επέδωσε υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής.



Στη συνάντηση με τον κ.Κατσαρό εκτέθηκε από πλευράς των αγροτών η κατάστασης της αγροτικής οδοποιίας η οποία επιδεινώθηκε με τις τελευταίες βροχές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε στα χωράφια τους. Επίσης του εξέφρασαν το παράπονο ότι δεν έχουν μεταβεί στην περιοχή μηχανήματα του Δήμου.



Ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο τεχνικών του Δήμου Λέσβου θα μεταβεί στην περιοχή για την εκτίμηση της κατάστασης και αποτίμηση των ζημιών. Εκτός από τα παραπάνω η αντιπροσωπεία του Συλλόγου συζήτησε με τον κ.Κατσαρό και το θέμα της ασφαλτόστρωσης του κεντρικού δρόμου αλλά και την αντικατάσταση του αρδευτικού δικτύου της περιοχής. Τέλος ο αντιδήμαρχος τους ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σύντομα η κατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου του χωριού.



www.stonisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: