24 Μαρ 2010

Για την Ανεμώτια δεν υπάρχει ΚΤΕΛ…

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε στα υπεραστικά ΚΤΕΛ της Λέσβου η Επιτροπή Δημοτών της Ανεμώτιας, ύστερα από τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί επανειλημμένως με υπάλληλο της υπηρεσίας, ο οποίος αρνείται να εκτελέσει το δρομολόγιο μπαίνοντας στον οικισμό.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή - η οποία κοινοποιήθηκε τόσο στο νομάρχη Λέσβου, Παύλο Βογιατζή, όσο και στον αντινομάρχη Θεόδωρο Βαλσαμίδη και το δήμαρχο Καλλονής, Δημήτρη Φαναραδέλλη -, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε αυτές τις μέρες, όταν κάτοικος του χωριού περίμενε όλη μέρα να παραλάβει κάποιο δέμα που της έστειλε συγγενικό της πρόσωπο μέσω του ΚΤΕΛ.

Καθώς το λεωφορείο δεν έφτασε στο χωριό, η ίδια αναγκάστηκε να πάει μέχρι τη Φίλια για να το παραλάβει. Σύμφωνα με την Επιτροπή Δημοτών, όταν η κάτοικος ζήτησε το λόγο από τον οδηγό του λεωφορείου - το όνομα του οποίου αναφέρεται στην επιστολή - λέγοντας ότι το ΚΤΕΛ εισέπραξε χρήματα προκειμένου να μεταφέρει το δέμα στην Ανεμώτια, έλαβε μεταξύ άλλων την απάντηση: «Να πάτε να ζητήσετε τα λεφτά από αυτόν που τα πήρε»!

Διαμαρτυρόμενη, η Επιτροπή Δημοτών απαιτεί από τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ, Λάκη Παπαφιλίππου, να έχει ο εν λόγω οδηγός κυρώσεις, καθώς και το να λάβουν οι ίδιοι έγγραφη απάντησή του, ενώ ζητούν από το νομάρχη και τον αντινομάρχη να λάβουν τα απαραίτητα διοικητικά και ποινικά μέτρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: