21 Μαρ 2010

Και πάλι για τα ΚΤΕΛ θα σας πούμε

Τελειωμό δεν έχουν τα παρατράγουδα με τους οδηγούς του ΚΤΕΛ. Για κάποιο διάστημα όλα πάνε μέλι-γάλα αλλά όταν περάσουν λίγες μέρες νάσου πάλι από την "κρυά βαλανίδα".
Άδικα η συγχωριανή μας περίμενε σήμερα, όλη μέρα, το δέμα που της έστειλε συγγενικό της πρόσωπο μέσω του ΚΤΕΛ, να φτάσει από την Μυτιλήνη στο χωριό μας.

Λεωφορείο δεν φάνηκε και έτσι αναγκάστηκε να πάει στην Φίλια (εκεί που κατοικοεδρεύει ο "Αγάς") προκειμένου να το παραλάβει. Μπήκε λοιπόν στο αυτοκίνητο ενός συγχωριανού μας και πήγε να "υποβάλλει" τα σέβη της στον "Πολυχρονεμένο μας Αγά" μιας που αυτός δεν φιλοτιμήθηκε να στρίψει το λεωφορείο προς Ανεμώτια.

Ο γνωστός σε όλους οδηγός, Στρατής Καλιάς (χωρίς την προσφώνηση κύριος), σε ερώτηση γιατί το λεωφορείο δεν ήρθε στο χωριό, τους απάντησε: «Δεν είχα επιβάτη για Ανεμώτια γι΄αυτό και δεν ήρθα στο χωριό» (!!) .
Επιβάτη δεν είχες, αλλά δεν ήξερες εάν κάποιος περιμένει να επιβιβαστεί και εκτός αυτού το ΚΤΕΛ εισέπραξε χρήματα προκειμένου να φέρει στο χωριό το δέμα, απάντησαν εκείνοι. Αλλά ο "Αγάς" είχε έτοιμη την απάντηση: «Να πάτε να ζητήσετε τα λεφτά από αυτόν που τα πήρε» (!!!). Εκτός των ανωτέρω είπε και διάφορα άλλα "γαλλικά" τα οποία δεν αποσκοπούμε να αναδημοσιεύσουμε σε αυτήν εδώ την επιστολή μας.

Λοιπόν «μάγκες» για να τελειώνουμε απ΄ότι φαίνεται πρέπει να μιλήσουμε στην γλώσσα σας γιατί από «ευγένειες» δεν παίρνετε…

Κύριε Λ. Παπαφιλίππου, απαιτούμε εντός 5 ημερών την παραδειγματική τιμωρία του αλήτη που διατηρείτε στο ΚΤΕΛ, συγχρόνως με έγγραφη απάντησή/κοινοποίησή σας προς εμάς.
Επίσης απαιτούμε από τους κ.κ. Νομάρχη και Αντινομάρχη Λέσβου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα (διοικητικά και ποινικά) και να μας ενημερώσουν σχετικά.



Επιτροπή Δημοτών Ανεμώτιας



Δεν υπάρχουν σχόλια: