15 Ιαν 2011

Μπορούμε...

Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι μόνιμος κάτοικος στο χωριό ή κατοικεί εκτός ή μοιράζει το χρόνο του, μεταξύ χωριού και πόλης. Η αγάπη όλων για το δικό τους τόπο καταγωγής/διαμονής, το δικό τους χωριό, δε πρέπει να έχει διακρίσεις.

Αν όλοι μας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όπως η Επιτροπή Δημοτών μας έδειξε, ένα είναι σίγουρο: Μπορούμε να συνεχίσουμε μια ιστορία 600 χρόνων της Ανεμότιας.

Αν βάλουμε πάνω από προσωπικές και κομματικές βλέψεις του καθενός από εμάς ένα κοινό σκοπό και στόχο υπάρχει έλπισα.

Το πρόσφατο παρελθόν (ΑΝΕΜΟΤΙΑ SOS) απέδειξε ότι μπορούμε .
Ας ενώσουμε λοιπόν όλοι τις δυνάμεις μας όπου κι αν βρίσκεται κανείς (Κάτοικοι του χωριού, αθλητικός σύλλογος, σύλλογος γυναικών, κοινοτική αρχή, συνεταιρισμός, ομάδα φίλων αλόγων, σύλλογος Αθήνας, Επιτροπή Δημοτών Ανεμώτιας, κάθε ένας ατομικά) και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε πολλά .

Όσο συνεχίζουμε ο ένας να δείχνει τον άλλο, όσο σχολιάζουμε μόνο την αρνητική πλευρά των άλλων, δυστυχώς χάνουμε το τώρα και το μέλλον .

Υπάρχει μέλλον υπάρχει ελπίδα, ας βάλουμε όλοι μαζί ένα κοινό στόχο για ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον του χωριού, και κυρίως να δώσουμε ελπίδα σε όλους εκείνους που μένουν μόνιμα στο χωριό. Σε όλους τους νέους που συνεχίζουν να κρατούν ζωντανή την Ανεμοτια .

Ας αφήσουμε για λίγο τα εύκολα (χορούς και πανηγύρια) ας ασχοληθούμε με τη πραγματικότητα.

Έργα υποδομής, σχολείο, καθαριότητα, εργασία, εκκλησία και τόσα αλλά. Κανείς δε πρόκειται να μας τα χαρίσει αν εμείς όλοι μαζί δεν τα διεκδικήσουμε, ένα είναι σίγουρο

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΜΟΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!!


Ν.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: