1 Οκτ 2010

Επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Επιστολή παραίτησης του Αντιπροέδρου του Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου

Προς Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Ανεμωτισίων Λέσβου
Βουτυρά 8, Ν. Σμύρνη


Ντάρας Κώστας
Ν. Σμύρνη, 29 Σεπτεμβρίου 2010


Αγαπητοί συγχωριανοί και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου,

Τον περασμένο Απρίλιο κατά τις
αρχαιρεσίες του συλλόγου και μετά από πολύμηνες συζητήσεις σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να βελτιώσουμε κάποια από τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων του χωριού μας αλλά και να αναβαθμίσουμε τον Σύλλογό μας τα μέλη του, μου έκαναν τη τιμή να με εκλέξουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς όμως, παρότι βρισκόμαστε έξι μήνες από αυτή τη στιγμή και παρά τις επανειλημμένες προτάσεις και προτροπές μου διαπίστωσα με λύπη μου ότι δεν υπήρξε κοινή πρόθεση και διάθεση να συμβάλουμε στη προβολή και παρέμβαση του συλλόγου στους πραγματικούς στόχους και σκοπούς του. Όσοι ίσως με γνωρίζετε λίγο, θα ξέρετε ότι σπασμωδικές προσπάθειες και καπέλωμα του «συλλογικού» από το «ατομικό» ούτε ανέχτηκα αλλά ούτε και επιδίωξα ποτέ.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω ότι από σήμερα, 29/09/2010, αποχωρώ από τη θέση του Αντιπρόεδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου παραμένοντας απλό μέλος του Συλλόγου.
Παραμένω ενεργό μέλος της «
Επιτροπής Δημοτών Τ.Δ. Ανεμώτιας» (ΑΝΕΜΟΤΙΑ SOS) με τις ίδιες επιδιώξεις με πριν και με σκοπό τη συνεργασία με όλους τους φορείς και κάθε χωριανό ξεχωριστά στη κοινή προσπάθεια σε θέματα που αφορούν το χωριό μας.

Με την παράκληση η παρούσα επιστολή να δημοσιευθεί στην Ιστοσελίδα αλλά και στη σελίδα facebook του Συλλόγου.

Με εκτίμηση,
Ντάρας Κώστας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι οι "μάχες" πρέπει να δίνονται στο πεδίο της μαχης και όχι μακρυά απο αυτό.