20 Ιαν 2010

Ακόμη δεν… χωράει;

...Αναρωτιέται η κυρία Β. Χρηστίδου στη στήλη "Τα Δηκτικά" της εφημερίδας "Εμπρός" και μαζί αναρωτιόμαστε και εμείς...

Ακόμη δεν… χωράει;
Καινούργια περιστατικά, με οδηγούς των ΚΤΕΛ να αφήνουν κατοίκους του χωριού έξω από αυτό, καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Ανεμότιας. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν και όπως μπορεί να διαπιστώσει κι όποιος βρεθεί στον οικισμό, δεν υπάρχει πλέον καμμία δικαιολογία να γίνεται κάτι τέτοιο, αφού μετά τη διάνοιξη που έγινε στην είσοδο του χωριού, το λεωφορείο έχει πλέον χώρο για να κάνει αναστροφή. Ωστόσο, όπως λένε οι ίδιοι, το φαινόμενο συνεχίζεται, με το λεωφορείο να αφήνει εκτός οικισμού ακόμη και ασθενή κάτοικο που επέστρεφε από το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης!

Ακόμη δεν… χωράει; (2)
Να σημειωθεί πως το ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα για τα λεωφορεία, μετά τη διάνοιξη της εισόδου του χωριού, τόνιζε σε σχετική του επιστολή προς τους κατοίκους, στις αρχές του μήνα, και ο δήμαρχος Καλλονής, ενώ το ότι θα κάνει τις ανάλογες συστάσεις στους υπευθύνους τού ΚΤΕΛ τούς διαβεβαίωσε, μετά από τα παράπονά τους, και ο αντιδήμαρχος. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι απαιτούν να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια, τονίζοντας ότι πληρώνουν όπως όλοι το αντίτιμο του εισιτηρίου στα ΚΤΕΛ.

Βαγγελιώ Χρηστίδου, εφημ. "Εμπρός" 20/01/2010 (http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=812da565-87a5-4adc-9f59-65cdef997a4b)


Δεν υπάρχουν σχόλια: